Specialisaties

Korte toelichting op onze specialisaties

Acne behandeling

Acne is een huidaandoening die vaak voorkomt in de puberteit, maar ook volwassenen kunnen er last van hebben. Het kan voorkomen in het gezicht, maar ook op rug, schouders en borst. Acne ontstaat wanneer de talgklieren in de huid uit balans zijn. Dit kan komen door hormonen, medicatie, voeding, allergie, verkeerd gebruik van producten, verkeerd uitknijpen of krabben. De declaratie van de acne-behandeling kan worden ingediend bij uw verzekeringsmaatschappij. Uiteraard indien dit in uw eigen polis is opgenomen.

Couperose verwijderen

Couperose verwijderen door middel van de blend- of diathermiemethode. Er wordt een naaldje op de te behandelen plaats gezet. Door menging van twee stroomsoorten wordt in de huid loog gevormd en verwarmd. Hierdoor lost de desbetreffende huidoneffenheid op. Het is een eenvoudige, doeltreffende en nauwelijks pijnlijke methode. Er ontstaat korstvorming en wanneer dit genezen is, is de couperose verdwenen. Meerdere behandelingen kunnen nodig zijn.

Steelwratjes verwijderen

Ook steelwratjes worden verwijderd d.m.v. de diathermiemethode middels een warm naaldje of mesje. Al snel ontstaat er een korstje wat er binnen enkele dagen afvalt en is het ontsierende steelwratje verdwenen.

Microdermabrasie / Ultrasound

Microdermabrasie is een veilige en pijnloze mechanische peeling, waarbij met behulp van speciale aluminium kristallen de dode huidcellen versnelt verwijderd worden. Hierdoor wordt de huid geprikkeld om nieuwe cellen aan te maken. Littekens en fijne rimpels vervagen en de huid krijgt een betere doorbloeding. Dit resulteert in een beter, frisser en gladder uiterlijk. Dermatologische testen bewijzen dat al na één behandeling een huidstructuur verbetering van bijna 20% is opgetreden.

Door middel van geluidsgolven (ultrasound) kunnen op een eenvoudige wijze o.a. goud, enzymen, mineralen en vitaminen dieper in de onderste lagen van de opperhuid gebracht worden. Het resultaat is dan ook veel hoger en langduriger dan met masseren. Dermatologische testen wijzen uit dat een kuur van 5 weken (10 behandelingen) een huidstructuur verbetering van 49% geeft.

Microdermabrasie in combinatie met ultrasound geeft het meest optimale resultaat.

Maak een afspraak
Check icon

Anbos geregistreerd

Betrouwbare en deskundige specialisten
Check icon

Gespecialiseerd in acne-behandelingen

Declaraties in te dienen bij uw verzekering! Check uw polis
Check icon

Wij bieden voor

Ieder huidtype de juiste behandeling