Huidverzorging

Sothys is een combinatie van product en behandeling, gericht op een optimale resultaat

Uw huid is een uniek, persoonlijk en kostbaar bezit. De huid vraagt dagelijks om een aangepaste verzorging.

In onze salon bieden wij u een scala aan mogelijkheden. Na een grondige huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld naar Uw wensen en keuze. Onderstaand een korte toelichting op onze producten c.q behandelingen

Sothys is al meer dan zeventig jaar verbonden aan verantwoorde gezichts- en lichaamsverzorging van hoge kwaliteit. Sothys is een combinatie van product en behandeling, gericht op een optimaal resultaat. De mogelijkheden sluiten aan bij de specifieke wensen van U als klant.

De Sothys producten worden niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en zijn goedgekeurd door proefkoneen

Met behulp van microdermabrasie en/of ultrasound wordt de huid in optimale conditie gebracht. De behandeling verbetert het immuunstelsel en de flora van de huid, waardoor het verouderingsproces afgeremd wordt en de conditie van de huid sterk verbeterd.

Het behandelconcept is speciaal voor:

  • Acné / Littekens
  • Huidverjonging / Anti-Aging
  • Fijne mimische rimpels
  • Rokershuid
  • Slecht doorbloede huid
  • Pigmentvlekken
  • Zwangerschapsmasker

Het van oorsprong Amerikaanse Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up. Mineralogie gebruikt de beste ingrediënten die de huid in pure vorm laten ademen. Deze zijn goed verdraagzaam voor de meest gevoelige huid en bieden maximale bescherming tegen de zon. Ze is vervaardigd uit de beste farmaceutische ingrediënten en zijn vrij van talg, zetmeel, kleurstof en parfum. Ook bevatten ze een factor SPF 26 en staat voor dier- en milieuvriendelijke producten en ondersteunen groene doelen. Mineralogie wordt mede door deze filosofie nooit op dieren getest.

Huidproblemen: Op onze huid zitten miljarden bacteriën. De meeste hiervan zijn goed en dragen bij aan een gezonde huid. Er zijn echter ook slechte bacteriën, zoals de S. Aureus. Die veroorzaken of verergeren veel huidproblemen, waaronder acne, eczeem en rosacea. Gladskin-producten met het actieve enzym Staphefect™, zijn de enige producten die uitsluitend deze slechte S.aureusbacterien doden en de goede, die onderdeel zijn van ons microbioom, met rust laten. Het resultaat is een rustige huid. Gladskin producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en geschikt voor dagelijks gebruik voor iedereen van jong tot oud. De producten bevatten een minimum aantal ingrediënten en zijn vrij van agressieve conserveringsmiddelen, parabenen en parfum.

Maak een afspraak
Check icon

Anbos geregistreerd

Betrouwbare en deskundige specialisten
Check icon

Gespecialiseerd in acne-behandelingen

Declaraties in te dienen bij uw verzekering! Check uw polis
Check icon

Wij bieden voor

Ieder huidtype de juiste behandeling