Delen:
Nieuwsbrief

Huidverzorging

Uw huid is een uniek, persoonlijk en kostbaar bezit. De huid vraagt dagelijks om een aangepaste verzorging. Maar welke verzorging past het beste bij u? In onze salon bieden wij u een scala aan mogelijkheden. Na een grondige huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld naar uw wensen en keuze.

Sothys is al meer dan zestig jaar verbonden aan verantwoorde gezichts- en lichaamsverzorging van hoge kwaliteit. Sothys is een combinatie van product en behandeling, gericht op een optimale resultaat. De mogelijkheden sluiten aan bij de specifieke wensen van de klant. De Sothys producten worden niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en zijn goedgekeurd door proefkoneen.

Met behulp van microdermabrasie en/of ultrageluid wordt de huid in optimale conditie gebracht. De behandeling verbetert het immuunstelsel en de flora van de huid, waardoor het verouderingsproces afgeremd wordt en de conditie van de huid sterk verbeterd.

Het behandelconcept is speciaal voor:

  • Acné / Littekens
  • Huidverjonging / Anti-Aging
  • Fijne mimische rimpels
  • Rokershuid
  • Slecht doorbloede huid
  • Pigmentvlekken
  • Zwangerschapsmasker

Het van oorsprong Amerikaanse Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up. Mineralogie gebruikt de beste ingredienten die de huid in pure vorm laten ademen. Deze zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid en bieden maximale bescherming tegen de zon. Ze is vervaardigd uit de beste farmaceutische ingredienten en zijn vrij van talg, zetmeel, kleurstof en parfum. Ook bevatten ze een factor SPF 26 en staat voor dier- en milieuvriendelijke producten en ondersteunen groene doelen. Mineralogie wordt mede door deze filosofie nooit op dieren getest.